Menu

Onze kaart wisselt per seizoen

De Foep

dat is eten en drinken

Lekker voor bij de borrel!

  • Puntje Hollandse kaas € 6,50
  • Kaas plateau (4 soorten) € 13,50
  • Plankje Charcuterie (2 soorten worst) € 7,00
  • Warm bittergarnituur (8 st.) € 4,25
  • Flammkuchen € 7,50
  • Piri piri garnalen € 12,50
  • Puntzakje patatje met € 3,50
  • Broodje met aioli € 3,00

Voorgerechten

  • Piri piri garnalen met knoflookbroodje € 12,50 / Als hoofdgerecht € 23,50
  • Bonbon van gerookte zalm gevuld met zalmtartaar en wakame € 13,50
  • Salade van gemarineerde paddestoelen met Tete-de-Moine kaas € 10,50 / Als maaltijdsalade € 19,00
  • Rundercarpaccio met parmezaan en knoflookdressing € 11,50 / Met eendenlever € 16,50
  • Duo van wildzwijnpate en Coppa van wildzwijn met cranberry compote € 9,50 / Als maaltijdsalade € 17,50
  • Aardappelknoflooksoep met een kastanjekroketje € 7,50

Hoofdgerechten

  • Varkenssate van de grill met satesaus – 1 spies € 11,50 / 2 spiesen € 20,50
  • Rundersate van de grill met teriyakisaus – 1 spies € 12,50 / 2 spiesen € 22,50
  • Garnalenspies van de grill met knoflooksaus – 1 spies € 14,50 / 2 spiesen € 28,00
  • IJsselvallei runderentrecote (circa 300 gram) van de grill met saus van rozemarijn € 27,00
  • Hertenhamburger met chips van spek en gekarameliseerde ui € 18,50
  • Zachtgegaarde IJsselvallei rundersukade in bokbier met tijm € 23,50
  • Gebakken scholfilet met een saus van groene mosterd en dragon € 23,00
  • Hamburger van linzen en tarte tatin van knolselderij en sjalot € 21,00

Nagerechten

  • Vier kaassoorten € 13,50
  • Drie bollen vanilleroomijs met slagroom en keuze uit:  Warme chocoladesaus, karamelsaus of advocaat € 8,00
  • Zoete pompoentaart met spicey pompoensorbetijs  € 9,00
  • Mocca creme brulee met espressoroomijs € 9,00
  • Bolletje(s) ijs € 2,00 per bol
    • Smaken: vanille, aardbei, gezouten karamel, pompoen, espresso

 

Buiten de menukaart om hebben we ook seizoensgerechten.

Al onze gerechten kunnen allergenen bevatten. Heeft u een allergie, meld het ons.